Kauhujen ruoka-annos järkytti lennolla: Neula keskellä voileipää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lentokoneruokaa moititaan useasti kelvottomaksi murkinaksi, vaikka se täyttäneekin ruoan yleiset terveysvaatimukset. Nyt eräs kanadalainen matkustaja on kuitenkin kokenut kauhunhetkiä, kun hän löysi voileivästään yllättävän yksityiskohdan.

Maailman suurin lentokoneruokien tuottaja Gate Gourmet joutui FBI:n tutkimuksiin, kun sen kalkkunavoileivistä löytyi neuloja neljällä kansainvälisellä lennolla. Viimeisin tapaus sattui kanadalaiselle matkustajalle, joka oli lentämässä Brittiläisestä Kolumbiasta Torontoon. Hän huomasi neulan kalkkunaleivässään Air Canadan lennolla.

Lentoyhtiö pahoitteli tilannetta välittömästi, ja kertoi tapauksen käynnistäneen poliisitutkimukset ruoan toimittajien puolella. Gate Gourmet -yhtiön ruoista löytyneet neulat muistuttavat Daily Mail -sivuston mukaan ompelemiseen käytettäviä neuloja. Tähän mennessä neuloja on leivistä löytynyt kuusi kappaletta, joista matkustajat ovat havainneet neljä.