Tässä on Petri Nygårdin puoliksi juoma viinapullo ennen mystistä katoamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohuräppäri Petri Nygård vieraili viikonloppuna peräti neljässä eri tapahtumassa, kun supersuosittua artistia vietiin ympäri Suomea. Nygård nousi lavalle Oulun Qstockissa, Seinäjoen Vauhtiajoissa, Kuopion Kuopiorockissa ja Himoksen Pipefesteillä.

Seinäjoen Vauhtiajoissa vieraillut kohuräppäri Petri Nygård jätti jälkeensä puoliksi juodun viinapullon, jollainen voisi oikeissa olosuhteissa olla hyvää kauppatavaraa. Julkkisten jälkeensä jättämät tähteet ovat usein olleet arvokkaita tuotteita. Pullo hävisi kuitenkin pian havainnon tekemisen jälkeen backstagen pöydältä, mihin Petri Nygård oli sen laskenut.

– Voi olla, että joku on sen juonut. Täällä on paljon roudareita, Petri Nygård naureskeli.

Pullon jääminen juomatta epäilemättä harmitti Nygårdia, sillä hän oli etukäteen raiderissaan pyytänyt tapahtuman järjestäjää toimittamaan juomia backstagelle. Pullo jäi kuitenkin juomatta, kun keikan jälkeen backstagella nimmarinpyytäjät ympäröivät suosikkiartistin. Stara on nyt saanut kuitenkin haltuunsa oheisen kuvan mystisesti kadonneesta pullosta. Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin tänään kuinka presidentti Sauli Niinistön puoliksi syömä pulla katosi mystisesti Lontoossa.

Petri Nygårdin Kerran kesässä -kesäbiisin musiikkivideo löytyy tästä.