Cuba Gooding Jr. selvisi ilman syytteitä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä Cuba Gooding Jr. tunnetaan parhaiten roolistaan Jerry Maguire -elokuvassa. Mies nimittäin voitti upeasta näyttelijäsuorituksestaan himotun Oscar-palkinnon. Menestysnäyttelijällä on lähipäivinä ollut ongelmia virkavallan kanssa.

44-vuotias miestähti joutui nimittäin otsikoihin New Orleansissa vietetyn baari-illan johdosta. Näyttelijä oli hermostunut, kun baarin asiakkaat olivat ottaneen hänestä valokuvia ilman lupaa. Naispuolinen työntekijä oli tullut väliin keskelle välikohtausta, jolloin Goodingin väitetään tönäisseen naisen pois tieltään. Naisbaarimikko oli myös pyytänyt näyttelijää poistumaan paikalta.

Oscar-voittaja etsintäkuulutettiin tapauksen johdosta, mutta nyt tilanteeseen on tullut muutos. AP-uutistoimisto nimittäin kertoo, että naisbaarimikko ei aio nostaa Goodingia vastaan syytteitä. Etsintäkuulutus ei myöskään ole enää voimassa. Näyttelijälle on kuitenkin jo välitetty kutsu oikeuteen, ja hänen tapaustaan tullaan kuulemaan neworleansilaisessa tuomioistuimessa perjantaina baarimikon vetäytymisestä huolimatta.

Hollywood-tähti kuvaa parhaillaan New Orleansissa uusinta The Butler -elokuvaansa. Uutuuselokuva kertoo Valkoisen talon hovimestarista, joka palvelee yhteensä kahdeksaa Yhdysvaltain presidenttiä. The Butlerissa tullaan näkemään myös liuta muita menestysnäyttelijöitä, kuten Nicole Kidman, Liam Neeson, John Cusack ja Robin Williams.