Rohkea kaula-aukko paljasti: Kim Kardashian jätti rintaliivit kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kehui äskettäin olevansa mielestään tunnetumpi kuin Jennifer Aniston, Angelina Jolie ja Qwyneth Paltrow yhteensä.

Nyt Kim on kuvattu New Yorkissa yhdessä miesystävänsä Kanye Westin kanssa. Neitokainen oli verhonnut muodokkaan yläosansa kirkkaanoranssiin paitaan, jonka antava kaula-aukko paljasti ettei julkkistähdellä ole paitansa alla lainkaan rintaliivejä.

31-vuotias Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Kurvikas kaunotar pitää huolta uhkeasta kropastaan muun muassa pilateksella.