Shokki: Hotelli vaihtoi Raamatut erotiikkakirjaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

E.L. Jamesin kirjoittama Fifty Shades of Grey -erotiikkakirja on ollut tänä vuonna runsaasti otsikoissa jättimäisen menestyksensä johdosta. Nyt eräs majoituslaitos on nostanut samaisen kirjan hieman odottamattomaan asemaan.

Brittiläinen Damson Dene -hotelli on nimittäin poistanut hotellihuoneistaan Raamatut, ja niiden tilalle on tullut erootinen Fifty Shades of Grey. Hotellinjohtaja Jonathan Denby perusteli päätöstään Splash Newsille sillä, että joka ilta miljoonat naiset käpertyvät onnellisena sänkyihinsä kirja kädessään, mutta tuo kirja ei ole Raamattu. Hotellin asiakkaat saavat vastaisuudessakin Raamatun sitä erikseen vastaanotosta pyytämällä.

Äitipornoksikin kutsuttu teos kertoo nuoren neitsyen ja hänen vanhemman rakastajansa seksisuhteesta. Kirja on rikkonut lähes kaikki myyntiennätykset. Kirjasarja on esimerkiksi ylittänyt Amazon-nettikirjakaupassa huippusuosittujen Harry Potter-kirjojen myyntiluvut. E.L. Jamesin kirjoja on myyty yli neljä miljoonaa kappaletta siitä lähtien kun ne ilmestyivät maaliskuussa. Eroottiseen kirjasarjaan kuuluvat myös teokset Fifty Shades Darker ja Fifty Shades Freed.