Huikea vuokra-asunto 45 000 eurolla kuussa: ”Korkeammalla kuin helikopterit” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa asuminen pilvenpiirtäjän yläkerroksissa voi tunnetusti olla kallista, varsinkin jos asunto sijaitsee New Yorkin Manhattanilla ja joen rannalla. Nyt vuokralle on tullut poikkeuksellisen upea asunto, jonka vuokrakin on tosin hieman poikkeava.

Noin 45.000 eurolla kuukaudessa vuokrataan nyt asuntoa Yhdysvaltojen korkeimmasta pilvenpiirtäjästä Manhattanin ytimessä. Arkkitehti Frank Gehryn suunnitteleman talon 76. kerroksessa on kolme design-penthousea. Asuntoja markkinoidaan näköalalla, joka on ”korkeammalla kuin helikopterit”.

Vuokrahinta on noin tuplasti keskimääräisen amerikkalaisen asunnon vuosivuokran verran. Muutamaa kerrosta alempaa vuokra-asunnon saa 35.000 eurolla kuukaudessa.