Tältä solariumiin koukussa ollut perheenäiti näytti aiemmin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin tapauksesta, jossa 44-vuotias amerikkalainen perheenäiti Patricia Krentcil oli pannut viisivuotiaan tyttärensä solariumiin ja aiheuttanut tälle palovammoja. Eilen kerroimme kuinka perheenäiti oli viimein ilmoittanut luopuneensa solariumista saatuaan kovaa kritiikkiä.

Malliuraa nuorena tehnyt 44-vuotias Patricia Krentcil nähdään nyt hänen kotialbumistaan peräisin olevissa valokuvissa. Kuvat on ikuistettu ennen ruskerusaddiktion alkamista, joten niissä Krentcil on vielä varsin normaalin näköinen.

Patricia Krentcil on väittänyt syyttömyyttään tyttärensä solarium-palovammoihin, mutta kohu hänen ympärillään ei ota laantuakseen. Taannoin naisesta lanseerattiin jopa näköisnukke, josta käy korostetusti ilmi naisen uskomaton ihonväri. Oranssinruskea action-nukke tuli myyntiin viime kuussa 24 euron hintaan, Samainen lelufirma on tehnyt omat nukkeversiot muun muassa Barack Obamasta, Sarah Palinista ja Michael Jacksonista.