Suomalaisrokkarin bileet päättyivät Datsun Cherryn katolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen Happoradio-yhtye täytti maaliskuussa kymmenen vuotta. Pitkän ja monipuolisen uran varrelle on mahtunut monenlaisia hyviä keikkakokemuksia, mutta toki myös hieman nolompia sattumuksia. Stara tapasi yhtyeen tällä kertaa Seinäjoen Vauhtiajoissa.

Kuva: Nalle Alin

Riihimäki Rockissa Happoradio paljasti Staralle jäävänsä pitkälle tauolle. Seinäjoella yhtyeen jäsenet muistelivat nuoruuttaan, jolloin kelit eivät vaikuttaneet siihen mistä aamulla saattoi silmänsä avata.

– Heräsin kerran heinäladosta heinäpaalin päältä, Aki Tykki kertoi Staralle.

Bänditoverilla oli kuitenkin vauhdikkaampi tarina kerrottavanaan.

– Mulla ehkä erikoisin herääminen tapahtui Datsun Cherryn katolta. Katto oli vielä painunut kasaan mun alla ja satanut yöllä täyteen vettä. Siitä lätäköstä sitten löysin itseni. Ei ollut mukavaa silloin, mutta se on hyvä muisto, Jatu Motti jatkoi.

Happoradion kesäkiertue päättyy 4. elokuuta Helsinkiin. Sen jälkeen vuorossa on tauko, jonka pituudesta ei vielä ole tietoa. Yhtyeen Aki Tykki kertoi, että tauko voi venyä hyvinkin pitkäksi. Happoradion kokoelmalevy ilmestyi viime syksynä, eikä uutta kokoelmaa ole yhtyeen mukaan luvassa bändin siirtyessä tauolle.