Jennifer Lopez eron partaalla – tuntee itsensä poikaystävän lapsenvahdiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, jonka kanssa hän on poseerannut runsaasti lehtien palstoilla. Nyt suhteen kerrotaan olevan kariutumassa.

Kuluneella viikolla 43-vuotias Jennifer Lopez suuttui lehdelle, joka kertoi 24-vuotiaan poikaystävän käyneen strippiklubilla Jenniferin synttäripäivänä. Lopez kertoi, että lehden väitteet ovat perättömiä. Nyt Radar Online kertoo, että pariskunnan suhde on ajautumassa kiville.

– Jennifer on parhaillaan kiertueella Enrique Iglesiasin kanssa ja Casper vastaa kiertueen koreografiasta. Kiertueella oleminen on rankkaa. Tämä ei ole Jenniferin ensimmäinen kiertue, mutta hän tuntee itsensä enemmän Casperin lapsenvahdiksi kuin tyttöystäväksi, Radar Onlinelle kerrottiin.

– Casper pitää bilettämisestä, mutta Jennifer ei. Jenniferille kiertue on bisnestä ja hän tulee varmasti eroamaan poikaystävästään. Heillä ei ole yhteistä tulevaisuutta. Casper saa luultavasti potkut kiertueelta ennen sen päättymistä Miamiin.

Esimerkiksi Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock.