Marilyn Monroe seksikkäänä yli 50 vuotta vanhoissa paparazzikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmennyt amerikkalainen kaunotar Marilyn Monroe muistetaan satojenmiljoonien miesten sydämet valloittaneena seksisymbolina. Hän lieneekin yksi historian tunnetuimmista ja ihailluimmista nakumalleista.

Nyt jo 50 vuotta mullan alla levännyt kaikkien aikojen seksi-ikoni nähdään nyt yli puoli vuosisataa vanhoissa aikansa paparazzikuvissa seksikkäänä viettelijättärenä.

Tuoreessa Marilyn Monroe: My Little Secret -paljastuskirjassa kirjoittaja Tony Jerris väittää, että Marilyn Monroe tunsi seksuaalista viehtymystä naisiin. Kirja väittää Monroella olleen romanttisia kohtaamisia Joan Crawfordin, Barbara Stanwyckin, Elisabeth Taylorin ja Marlene Dietrichin kanssa. Kun kuuluisat Hollywood-diivat eivät riittäneet himokkaalle tähdelle, syöksyi hän Jerrisin mukaan vuoteeseen 16-vuotiaan teinitytön kanssa. Monroe vietteli nuoren Jane Lawrencen, joka pyöritti tähden faniklubia.