Saara Aalto kiinnitettiin Disney-elokuvan tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu laulaja Saara Aalto on valloittanut monet kuulijat musiikillaan, jossa on monien mielestä hieman Disney-vaikutteita. Staran haastattelussa Saara kertoi olevansa vaikutteista samaa mieltä.

– Ei se ollut tietoinen valinta, mutta se musta vaan tulee. Mä oon aina kuunnellut Disney-musiikkia ja katsonut leffoja. En mä ollut sitä millään tavalla etukäteen miettinyt, mutta se oli musta ihanaa, kun ihmiset tulevat sanomaan, että ”Ihanaa kun tää on niin Disney”.

Vaikutteet ovat nyt johtaneet erään unelman toteutumiseen, sillä pian Saaraa kuullaan myös aivan oikeassa Disney-elokuvassa.

– On aika vähän artisteja, jotka tekevät Disney-musiikkia. Elokuussa tulee uusi Disney-elokuva Urhea, jossa mä sit laulan pari biisiä. Mä oon siitä aivan onnessani, että pääsin Disney-leffaan laulamaan, Saara iloitsi.

Disneyn Urhea saa ensi-iltansa 24. elokuuta. Elokuva kertoo tarinan kaikkein villeimmästä pedosta, joka elää Skotlannin ylängöillä.