Saara Aalto yksityiselämän kohuotsikoista: ”Kuuluu tähän ammattiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Voice of Finland -ohjelman myötä pinnalle ponnahtanut laulajatähti Saara Aalto keikkailee parhaillaan aktiivisesti ympäri Suomea ja valmistelee samalla seuraavaa albumiaan. Stara tapasi Saaran Turussa DBTL-tapahtumassa.

Saaran tultua televisiosta tutuksi tähdeksi, ryhtyi kotimainen keltainen lehdistö penkomaan tuoreen julkkiksen yksityiselämää. Pian ihmissuhteita reviteltiinkin jo lööpeissä saakka. Saara Aalto kuitenkin ymmärtää kohujulkisuuden olevan osa viihdebisnestä.

– Tuollaiset kisat ovat valitettavasti sellaisia, että lehdistö haluaa hirveän tarkkaan niitä kilpailijoista keksiä kaikenlaista mahdollista mitä vaan voi, että ne voisivat saada julkisuutta, Saara Aalto kertoi Staralle.

– Se on ihanaa, että nyt on tällainen kesä, että on ollut aika rauhallista myös lehdistön rintamalla, niin oon saanut olla ihan rauhassa. Tuota ei voi välttää, se kuuluu tähän ammattiin, mutta minä keskityn tähän musiikin tekemiseen.