Itsetuhoinen laulaja hämmentää: ”Ei malta odottaa vaihdevuosia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatähti Sinead O’Connor nousi supersuosioon 90-luvun alussa, kun hänen Nothing Compares 2 U -kappaleensa nousi jättihitiksi ja muodostui lopulta ikivihreäksi slovariklassikoksi. Sinead O’Connor paljasti taannoin yrittäneensä yhden viikon sisällä kaksi kertaa itsemurhaa muun muuassa yliannostuksella.

Irlantilainen laulajatar on nyt antanut paljastuksia naisellisista kehonmuutoksistaan. 45-vuotias neitokainen alkaa lähestyä vaihdevuosi-ikää, mikä saattaa monesti aiheuttaa naisissa jonkinasteista masennusta. Kaljupäinen tähti ei sen sijaan malta odottaa, että kyseinen vaihe alkaa hänen elämässään.

– Luulen, että vaihdevuoteni alkoivat. Olen niin innoissani! En malta odottaa ensimmäistä kuumaa aaltoani! kirjoitti Sinead O’Connor Twitter-sivustollaan.

45-vuotias Sinead O’Connor julkaisi ensimmäisen listoille nousseen Mandinka-nimisen singlensä vuonna 1988, mutta vasta kaksi vuotta myöhemmin julkaistu Nothing Compares 2 U rikkoi potin ja nousi muiden muassa Britannian singlelistan ykköseksi. Sittemmin singlet nousivat parhaimmillaan enää hädin tuskin Top 20 -listalle ja Sinead jäi yhden hitin ihmeeksi.