Viihdesivusto ylistää suomalaisuimaria: ”Olympialaisten paras takapuoli!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen naiskauneus ei ole niittänyt maailmalla mainittavaa menestystä, mutta urheilun saralla erityisesti Kiira Korpi on noteerattu laajasti urheilu- ja viihdesivustoilla. Korpi on nimittäin nostettu useaan kertaan seksikkäimpien urheilijoiden kärkijoukkoon.

Nyt Kiira Korpi on saanut kilpailijan, kun amerikkalainen viihdesivusto Busted Coverage on nimennyt suomalaisen uimari Emilia Pikkaraisen olympialaisten seksikkäimpien joukkoon. Samalla sivusto on julkaissut muhkean koosteen Emilian kuvista.

– Joka päivä en näe uimaria, jolla on tuollainen takamus. Olympialaisten paras takapuoli on valkoihoisella pohjoismaalaisella? Kyllä minusta, sivustolla hehkutetaan.

”Hottest WAG Of The London Olympics: Finnish Swimmer Emilia Pikkarainen!” verkkosivusto otsikoi juttunsa ja viittaa WAG-sanalla urheilutähtien tyttöystäviin. Julkaisu tietää kertoa, että Emilia Pikkarainen seurustelee suomalaisen F1-kuljettaja Valtteri Bottasin kanssa. Noteerauksesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.