Maailman upeimmat auringonlaskut Top 10 – katso kuvat

Matkailu · Stara.fi

Maailman suosituin matkailualan verkkopalvelu Tripadvisor kerää käyttäjiltään ensisijaisesti arvosteluita hotelleista ja ravintoloista. Miljoonien arvostelujen perusteella matkailivat saavat tietää hotellien ja ravintoloiden todellisen laadun pelkkien mainostekstien sijaan.

Yhteensä arvosteluita on kirjoitettu palveluun tähän mennessä huikeat 75 miljoonaa kappaletta. Tripadvisor toimii samalla myös käyttäjien kuvien esittelypaikkana, sillä jokainen rekisteröitynyt käyttäjä voi julkaista palvelussa kuviaan esimerkiksi juuri hotelleista ja ravintoloista.

Nyt verkkopalvelu on koonnut käyttäjiensä kuvista kymmenen maailman upeinta auringonlaskua ja rankannut ne järjestykseen. Upein auringonlaskukuva on sivuston mukaan ikuistettu Egyptin Gizassa. Toiseksi sijoittui Mauritiuksella ja kolmanneksi Cook-saarilla kuvatut auringonlaskut. Katso kaikki Top 10 -kuvat tästä linkistä.

Kuva: Tripadvisor, cgmb
Kuva: Tripadvisor, Banyan & lizzybe1