Miley Cyrus alastomana kylpyammeessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan tähtenä tunnetuksi tullut supertähti Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Suhde kihlattuun Liam Hemsworthiin on viime aikoina lehtitietojen mukaan rakoillut.

19-vuotias Miley julkaisee itsestään usein rohkeitakin kuvia Twitter-blogissaan, mutta tällä kertaa Miley nähdään poseeraamassa valokuvaaja Vijat Mohindran ikuistamassa kuvassa alastomana kylpyammeessa. Kuvan julkaisseen X17-sivuston mukaan valokuva on ikuistettu viime kesänä Gypsy Heart -kiertueella. Katso kuva tästä.

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.