Nicole Coco Austinin muodot kuin jättikirsikat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Nyt kaunotar on löytänyt hedelmien joukosta aarteen, joka muistuttaa hurjasti tähden muhkeita avuja. Coco julkaisi Twitter-mikroblogissaan otoksen, jossa hän vertaa takamustaan jättikokoiseen kirsikkaan. Ilmeisesti jonkinlaisen mutaation kärsinyt hedelmä onkin kuin ilmetty räppärin vaimon perä.

– Voi herran jumala! En ole koskaan nähnyt tuollaista kirsikkaa, upea! kirjoitti Coco Twitter-blogiinsa kuvan oheen.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.