Paulina Gretzky on upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina monet supertähtien jälkeläisistä ovat nousseet itsekin julkkistähdiksi vanhempiensa vanavedessä. Yksi tällaisista kaunottarista on kanadalaisen jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn 22-vuotias amerikkalaistytär Paulina Gretzky.

Taannoin Paulina piti huolen saamastaan mediahuomiosta julkaisemalla bikinikuviaan Twitter-blogissaan. Nyt hänet on kuvattu Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa Bootsy Bellows -baarissa. Poistuessaan paikalta autonkuljettajansa kyyditsemänä Paulina ehti jakaa pari nimikirjoitusta faneilleen.

Taannoin selvisi, että laulaja-malli Paulina Gretzky sai rohkeiden nettikuviensa ansiosta elokuvaroolin, sillä hänet nähdään pian Adam Sandlerin tähdittämässä Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa. Kaunotar tullaan näkemään opiskelijan roolissa vuoden 2013 kesäkuussa julkaistavassa jatko-osassa.

Paulina Gretzkyn kauneuden veikataan olevan peräisin isän sijaan todennäköisesti äidin puolelta, sillä Paulinan äiti on mallikaunotar Janet Jones. Paulina Gretzky näytteli taannoin sivuosaa Alpha Dog -elokuvassa ja hänen laulamansa kappale Collection Dust oli mukana Laguna Beach -realitysarjassa ja julkaistiin myös singlenä. Vunna 2005 Paulina poseerasi mallina Flare-lehden kannessa.