Tässä ovat Hollywoodin seksikkäimmät vegaanit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vegaaniruokavalio on viime vuosina yleistynyt ympäri maailmaa, ja niinpä monet julkkiksetkin ovat hypänneet kelkkaan. Toiset eettisistä ja toiset terveydellisistä syistä. Nyt julkkismaailman seksikkäimmät vegaanit on listattu.

Vegaaniruokavaliossa pidättäydytään kaikista eläinperäisistä ruoka-aineista – ei siis pelkästään lihasta vaan myös esimerkiksi maidosta, munasta ja hunajasta.

Hollywoodin seksikkäimmäksi vegaaniksi on nyt rankattu Socialite Life -verkkosivustolla näyttelijä Olivia Wilde, joka avasi äskettäin oman Wilde Things verkkopalvelunsa, jossa hän jakaa myös vegaanireseptejä. Seksikkäimmäksi vegaanipariksi rankattiin lesbopari Ellen DeGeneres ja Portia de Rossi. Listalla menestyivät myös esimerkiksi Jessica Chastain ja Russell Brand.