Laura Itkonesta hehkutetaan Indonesiassa – muotinäytös ja lehden kansikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Idols-kilpailussa nähtiin semifinaaleihin saakka upeasti selvinnyt Laura Itkonen, joka oli tuolloin otsikoissa poseerattuaan esimerkiksi tyttökalenterissa. Sittemmin Indonesiaan muuttanut Idols-Laura kertoo nykyisin kuulumisiaan Staran bloggaajana.

Laura on herättänyt indonesialaisten huomion näyttävällä vaalealla olemuksellaan, ja Lauran silmät -blogissaan julkaistuissa valokuvissa hänet onkin nähty jo useaan kertaan mallina. Nyt Laura on kuitenkin päässyt myös muotinäytöksen tähdeksi ja poseerannut sanomalehden etusivulla.

– Lehdistötilaisuudessa toimittajat tahtovat haastatella ja ottaa paljon kuvia oudosta sinisilmäisestä tytöstä, joka on puettu Batak-kuningattareksi. Tilaisuuden jälkeen vuorossa on muotinäytös, jossa minun roolini on astella pitkin Catwalkia näytöksen loppuhuipennuksessa, Laura Itkonen kirjoittaa blogissaan.

– Seuraavana päivänä sanomalehden etusivua koristaa suuri kuva pikkuisesta reissutytöstä, ja tällä kertaa se on pukeutunut batakilaisiin juhlavaatteisiin – ei bikineihin! Erään toisen lehden keskiaukeamalla on myös juttua ja kuvia minusta, ja nuori suunnittelija, Toran Mt Sitorus on iloinen saamastaan julkisuudesta, eli homma tuli hoidettua kunnialla.

Lauran silmät -blogi löytyy vauhdikkaine kuulumisineen ja valokuvineen osoitteesta blogit.stara.fi/lauransilmat.