Miss Bikini huumediilereiden kätyrinä – vietteli salakuljettajia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumejengit käyttävät tunnetusti aineiden salakuljetuksessa apunaan myös ulkopuolisia huumekuriireja, eli niin sanottuja muuleja. Nyt Argentiinassa on paljastunut tapaus, jossa tunnetun tsekkiläissyntyisen bikinimallin epäillään huijanneen huumejengiin uusia salakuljettajia.

Mallikaunotar Denise Milani, eli Miss Bikini World 2007, on kuitenkin kiistänyt jyrkästi väitteet, joiden mukaan hän olisi houkutellut erään brittiprofessorin salakuljettajaksi. Professori Paul Frampton on kuitenkin asiasta toista mieltä, sillä hän syyttää Milania päätymisestään rikollisille poluille, The Mail on Sunday -lehti  uutisoi.  Professorin mukaan deittisivustolta löytynyt kaunotar houkutteli miehen luokseen Etelä-Amerikkaan.

Frampton salakuljetti tämän jälkeen matkatavaroissaan kokaiinilastin Argentiinaan. Professori jäi kuitenkin kiinni tullissa ja parhaillaan hän on vangittuna Buenos Airesissa. Häntä odottaa nyt jopa 16 vuoden vankilatuomio. Denise Milani kertoi lehdelle olevansa rikollisten uhri aivan kuten professori ja pelkäävänsä nyt sekä omansa että perheensä turvallisuuden puolesta.

Maailman sadan kauneimman naisen joukkoon taannoin rankatun Denise Milanin suurin valtti on hänen rintavarustuksensa, joka on nykyisin peräti 32DDD-kokoinen. Viime vuonna povipommi kiinnitettiin mukaan Denise Milani Actiongirls 2 -nimiselle kuntoiluvideolle.

Kuva: Twitter

Tsekkiläissyntyinen 30-vuotias Denise Milani on itse kertonut olleensa jo teini-ikäisenä selvästi keskimääräistä muodokkaampi. Malliuralle jo teininä suunnannut kaunotar rankattiin AskMen.com -julkaisun lukijaäänestyksessä vuonna 2009 maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 33. Nykyisin neitokainen pyörittää myös aktiivisesti omaa DeniseMilani.com -nimistä verkkosivustoaan, joka avattiin jo vuonna 2007.