Nicole Coco Austin julkaisi mehukkaan kuvan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Räppärin vaimo tunnetaan halustaan esitellä muhkeaa takamustaan kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Tällä kertaa neitokainen halusi välittää viestin faneilleen, ja teki sen luonnollisesti peppunsa kautta. Coco laittoi ylleen kireät housut, joissa lukee takana teksti ”mehukas”, ja julkaisi koko komeuden Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.