Miestenlehti valitsi maailman seksikkäimmän – tässä voittaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli nousi aikoinaan tähdeksi vuonna 2009 Sports Illustrated -lehden kannesta ja seurusteltuaan Leonardo DiCaprion kanssa. Sittemmin Bar on tehnyt jo vuosien ajan omaa menestyksekästä malliuraa.

Bar Refaeli valittiin äskettäin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Nyt Bar on viimein päässyt poseeraamaan nimityksensä johdosta samaisen lehden kannessa. Neitokainen kertoo olleensa yllättynyt valinnasta.

– Luulen, että tämä on titteli, josta olen kaikkein ylpein. Kun olen vanhempi, kuljen ympäriinsä ja kerron ihmisille olevani Bar Refaeli ja olin Maxim-lehden maailman seksikkäin. Tämä on kunnia, jota en unohda, Bar Refaeli kertoi.

Kuva: Twitter

27-vuotias Bar Refaeli esiintyi viime vuonna muun muuassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.