Leffakaunotar pelkää kuollakseen – saa tappouhkauksia netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

25-vuotias näyttelijätär Ellen Page teki läpimurtonsa menestyksekkäässä ja palkintoja kahmineessa Juno-elokuvassa. Myöhemmin esimerkiksi Inception-elokuvasta tuttu näyttelijä Ellen Page oli hiljattain otsikoissa ryhdyttyään seurustelemaan True Blood -tähti Alexander Skarsgardin kanssa.

Nyt Ellen Page on ottanut yhteyttä poliisiin saatuaan tappouhkauksia suositussa Twitter-blogipalvelussa.

– Aion murhata Ellen Pagen julkisuudessa, jos hän jatkaa Alexander Skarsgardin kanssa seurustelua… Se saattaa tapahtua klubilla, ravintolassa tai kun jaat nimmareita, tähden ”fani” kirjoitti twitterissä.

Viestit on sitemmin poistettu, mutta viranomaiset jatkavat tapauksen tutkimista. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun 25-vuotias näyttelijä saa nimettömiä uhkauksia. Ellen Pagen uusi elokuva To Rome With Love sai ensi-iltansa kesäkuussa LA Film Festival -elokuvajuhlilla. Juhlien järjestäjät saivat puhelinsoiton henkilöltä, joka uhkasi tappaa Pagen festivaalien aikana.