Maanviljelijältä huikea kunnianosoitus Usain Boltille – näkyy vain lentokoneesta!

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoon olympialaisten kohutuin ja ylistetyin urheilija lienee tällä hetkellä jamaicalainen juoksijatähti Usain Bolt, joka vei kirkkaasti voiton sadan metrin matkalla ja oli samalla rikkoa maailmanennätyksen. Nyt hänen on saanut näyttävän kunnianosoituksen.

Brittiläinen maanviljelijä Tom Robinson on nimittäin tehnyt mailleen valtavan teoksen, jonka keskeisessä osassa nähdään Usain Bolt ja teksti ”Go Usain!”. Teos vie maissipeltoa peräti viiden hehtaarin verran ja se sijaitsee Burton-Upon-Trentin liepeillä Englannissa. Kuvaa varten on tehty yhteensä viiden kilometrin verran ”ääriviivaa”.

– Olen valtavan suuri Usain Boltin fani. Kisojen tultua tänä vuonna Lontooseen halusin tehdä jotain todella upeaa kunnioittaakseni tätä uskomatonta urheilijaa, Robinson kertoi Splash Newsille.