Julianne Houghin jumppahetki kuvattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisille Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu ammattitanssija ja näyttelijätär Julianne Hough voi olla kuluvan vuoden nousija julkkismarkkinoilla. Hän loukkaantui taannoin Rock of Ages -musikaalielokuvan kuvauksissa tanssiessaan Hollywood-kyltin päällä.

Nuori näyttelijätär nähdään siis parhaillaan Suomessakin esitettävässä musiikkielokuvassa yhdessä muun muassa Tom Cruisen kanssa. Nyt Julianne on kuitenkin otsikoissa hieman toisista syistä. Hänet on nimittäin bongattu rannalla Pohjois-Carolinan Oak Islandilla totuttua vauhdikkaammissa merkeissä. Kaunotar nimittäin jumppasi ystävineen rantavedessä.

Yhdysvaltojen Utahissa varttunut Julianne Hough on voittanut kaksi kertaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Kantrilaulajanakin vaikuttanut neitokainen nousi muutama vuosi sitten otsikoihin, kun hänen uutisoitiin seurustelevan suosikkijuontaja Ryan Seacrestin kanssa. Rock of Ages -elokuvassa ovat mukana myös muun muuassa Tom Cruise , Russell Brand, Catherine Zeta-Jones, Mary J. Blige ja Alec Baldwin.