Kardashianit baarissa – estoton äiti tyrkytti rintojaan kameralle! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muuassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkis on myös kokeillut siipiään kirjailijana ja hän julkaisi omaelämäkertansa viime vuonna.

Kuva: Twitter

Nyt 56-vuotias julkkisperheen emäntä on viettänyt varsin railakasta iltaa tyttärensä Khloe Kardashianin ja perheen ystävän Nicole Richien kanssa. Neitokaiset rentoutuivat ruoan ja alkoholijuomien kera meksikolaisessa ravintolassa Kaliforniassa. Perheen matriarkka nautti drinkkejä mielin määrin ja innostui illan kuluessa poseeraamaan varsin raisussa otoksessa, joka korosti naisen uhkeaa povea.

Kuva: Twitter

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.