Poptähti astui viimein kaapista: ”Rakkauslauluni kertovat miehistä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2007 kuumimpiin popnimiin lukeutunut Mika nousi viisi vuotta sitten nopeasti supertähdeksi saatuaan parikin hittiään listoille. Poppari paljasti Idol-tuomari Simon Cowellin haukkuneen hänen musiikkinsa ja todenneen, ettei kappaleista tule hittejä.

28-vuotias Mika on nyt pitkästä aikaa otsikoissa, mutta tällä kertaa seksuaalisen suuntautumisensa merkeissä. Kolme vuotta sitten hän kertoi Gay & Night -lehdelle olevansa biseksuaali. Nyt hän on astunut kaapista ja kertonut olevansa sittenkin homoseksuaali. Mika kertoi, että hänen kappaleensa kertovat miehistä.

– Jos kysyt minulta olenko homoseksuaali, vastaisin kyllä. Kertovatko kaikki ihmissuhde-kappaleeni miehistä? Kyllä. Olen vain musiikkini kautta saanut voimaa tulla sinuiksi seksuaalisuuteni ja lyriikoideni kanssa. Tämä on minun oikeaa elämääni, Mika kertoi Instinct-lehdelle.

Simon Cowellin dissaama Mika julkaisi vuonna 2007 Grace Kelly -singlen, joka oli peräti viisi viikkoa arvostetun brittilistan ykkösenä. Samalta Life In Cartoon Motion -albumilta lohkaistu single Relax (Take It Easy) nousi tanssilistojen kärkeen ympäri maailmaa. Stara tapasi Mikan tuolloin Lontoossa. Lue haastattelu tästä.