Natalie Portman nakuilee mainoskuvissa: ”Dior. Alasti.”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Natalie Portman palkittiin viime vuonna parhaan naispääosan Oscar-palkinnolla roolistaan elokuvassa The Black Swan. Äskettäin kaunotar asteli kaikessa hiljaisuudessa alttarille miesystävänsä kanssa.

Kuva: Dior

Portman ja koreografi Benjamin Millepiedin avioituivat pienen piirin seremoniassa, mutta samaan aikaan Natalie näkyy julkisuudessa Diorin uuden mainoskampanjan päätähtenä. Kuvissa Natalie nähdään alastomana, ja myös koko kampanjan teema on alastomuus.

Kuva: Dior

Natalie Portman ja Benjamin Millepied tapasivat toisensa Black Swan -elokuvan kuvauksissa. Läpimurtonsa Natalie teki Leon-elokuvan lapsitähtenä 12-vuotiaana vuonna 1994. Ennen viimevuotista Oscariaan Natalie Portman palkittiin The Black Swan -roolistaan myös Golden Globe, Bafta ja Screen Actors Guild -palkinnoilla. Oscar-palkinto tuli Portmanille toisella yrittämällä, sillä hän oli vuonna 2005 ehdolla parhaan sivuosan palkinnon voittajaksi roolistaan elokuvassa Closer. Tuolloin palkinto meni kuitenkin toiselle tähdelle.