Maailman suurimmat luomurinnat: Kuppikoko 75G ikuistettiin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättimäisten rintojen aika ei ole ohi, vaan julkisuudessa viime vuosina liikkuneiden kuvien mukaan vasta alkamassa. Monet supertähdet ovat tosin pienentäneet viime aikoina silikonejaan, mutta myös luomurintamallakin on tapahtunut paljon.

Muodokas mallikaunotar Jordan Carver on noussut nopeasti yhdeksi internetin suosituimmista glamour-malleista. Tähdeksi hänet on nostanut 75G-kokoinen rintavarustus, jossa ei ole lainkaan lisäaineita. Muotoja pidetään maailman suurimpina luomurintoina. Nyt Jordan on esitellyt niitä Who Killed Johnny -elokuvan kuvauksissa. Hänen kanssaan kuvissa nähdään näyttelijä, joka esitti tuotoksessa Johnny Deppiä.

Jordan Carver ei ole vielä julkaissut itsestään alastonkuvia, mutta hän julkaisee itsestään usein vähäpukeisia kuviaan ja pyörittää myös maksullisia kotisivujaan. Itseään pin-up-glamour -malliksi kutsuva Jordan oli taannoin keskellä kiivaita keskusteluita rintojen aitoudesta. Häntä on syytetty myös anorektikoksi.