Madonna ei välitä kritiikistä – miljoonatulot puhuvat puolestaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

53-vuotias poptähti Madonna on saanut viime viikkoina nimekkäiltäkin tahoilta kovaa kritiikkiä keikoistaan ja paljasteluistaan, jotka ovat aiheuttaneet lähinnä myötähäpeää esiintymislavalla.

Aiemmin tällä viikolla Madonna sai lokaa vanhalta vihamieheltään, kun muusikko Elton John haukkui häntä ”tavanomaiseksi strippariksi” ja totesi Madonnan uran olevan ohi. Poptähti ei ole kuitenkaan raporttien mukaan moksiskaan moisesta pilkasta, sillä hän tietää olevansa edelleen huipulla. Madonnan arvioidaan myyneen uransa aikana yli 300 miljoonaa albumia, jolla hän nokittaa reilusti 250 miljoonaa levyä myyneen Elton Johnin.

Popin kuningatar voittaa brittilegendan myös 650 miljoonan dollarin, eli 550 miljoonan euron, omaisuudellaan, sillä Candle In the Wind -hitin luojan arvioitu omaisuus vain puolet tuosta summasta. Huolimatta pahoista kielistä Madonnalla ei siis ole syytä huoleen. Näin ainakin väittävät tähden ystävät, jotka ovat nyt rientäneet puolustamaan poptähteä.

– En todellakaan ymmärrä miksi Eltonin täytyy haukkua häntä kerta toisensa jälkeen. Madonna ei välitä mitä mieltä Elton on hänestä, ei hänen tarvitse todistaa kenellekään mitään, kertoo Madonnan ystävä Huffington Post -lehdelle.

53-vuotias Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa vain kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.