Ex-poikabändiläinen lanseerasi tuoteperheen bodareille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä-tuottaja Mark Wahlberg nousi aikanaan tunnetuksi räppärin uransa myötä. Sittemmin Marky Mark –taiteilijanimensä sivuun siirtänyt tähtinäyttelijä on esiintynyt lukuisissa hittielokuvissa.

Äskettäin miehen kerrottiin lihottaneen itseään Pain And Gain -elokuvaroolia varten muun muassa proteiinijuomien avulla. Nyt 40-vuotias toimintatähti on laajentanut jälleen bisneksiään ja kehitellyt oman proteiinituotteen, joka auttaa painonnostajia lisäämään lihasmassaansa.

Wahlberg kauppaa The Sun -lehden mukaan terveystuotteitaan Marked-nimellä. Uusi keksintö on saanut nimensä tähden räppärivuosilta, kun hänet vielä tunnettiin maailmanlaajuisesti Marky Mark -nimellä. Tuotteen uskotaan kiinnostavan varsinkin miesfaneja, jotka ihailevat näyttelijän muskeleita.

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa. Mark on näty esimerkiksi elokuvissa Apinoiden planeetta, Shooter, The Fighter ja The Italian Job.