Puhuva koiranpentu ihastuttaa – tunnustaa rakkautensa videolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläimet viestivät omistajilleen useilla tavoilla, mutta monetkaan eivät ole vielä avanneet sanaista arkkuaan kertoakseen ajatuksistaan. Nyt eräs koira toimii aivan papukaijan tavoin ja vastaakin yllättäen emäntänsä puheisiin.

Kuva: YouTube

Ihastuttavalla verkkovideolla koiranpentu sulattaa omistajansa sydämen, kun eläin tunnustaa hänelle rakkautensa. Emäntä pitää pentua tiukasti sylissään ja kertoo koiralle rakkautensa. Naisen hämmästyksellä ei ole rajoja, kun pentu tuijottaakin häntä syvälle silmiin ja haukahtaa nuo samat sanat takaisin.

Pentu ei ole ainoa verkossa valloittanut puhuva koira, sillä äskettäin Mishka-niminen koira sai lukemattomasti ihailijoita toistamalla yksinkertaisia fraaseja. Tiedemiehet ovat tehneet puhuvista koirista tutkimusta, ja heidän mukaansa kyseiset eläimet osaavat hyvin imitoida ihmisen äänenpainoja. Tämän vuoksi niiden ääntely voi joskus kuulostaa ”puheelta”.