Stephanie Pratt on Ferrari-törkimyksen tyttöystävä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka eräs Ferraria ohjastanut mies ajoi poliisin päälle ollessaan saamassa pysäköintisakon. Nyt on paljastunut, että videolla nähtävä mies oli Julien Chabbott ja nainen hänen tyttöystävänsä, MTV-kanavan realityohjelmista tuttu kaunotar Stephanie Pratt.

Charbbott on itse sitä mieltä, että auton renkaan alle jääneen poliisin jalkaan ei sattunut, vaan tämä ainoastaan teeskentelee kipunsa. Realitytähti Stephanie Pratt on tehnyt itseään tutuksi julkisuudessa jo parin vuoden ajan. Varsinainen läpimurto on antanut vielä odottaa itseään, vaikka Stephanie on useaan otteeseen päätynyt lehtien sivuille rantakuvissaan.

Kuva: YouTube

Stephanie Pratt on nähty televisiossa muiden muassa The Hills ja I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjoissa. Eläinsuojelujärjestö PETA on käyttänyt jo vuosien ajan kampanjoissaan alastomaksi riisuttuja julkkiskaunottaria. Toissa vuonna myös Pratt poseerasi nakukuvassa hyvän asian puolesta. Hänen lisäkseen kuvissa ovat riisuneet muiden muassa Eva Mendes, Joanna Krupa, Pamela Anderson, Jayde Nicole, Kim Kardashian, Bethenny Frankel, Keeley Hazell ja Christian Serratos.

Stephanie Pratt Nude PETA