Ravintolan henkilökunta alastomana – sushia vartaloiden päältä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ravintolat pyrkivät tekemään voittoa mitä erilaisimmilla kampanjoilla. Japanissa on tarjoiltu jo vähintään vuosikymmenten ajan sushi-annoksia alastomien mallien vartalolta. Vastaavia tempauksia on vuosien varrella nähty Suomessakin.

Nyt eräs amerikkalainen ravintolayrittäjä on vienyt saman ajatuksen Floridaan. Catalina Hotel & Beach Club’s Kung Fu Kitchen and Sushi -ravintola tarjoaa nimittäin perinteistä erikoisruokailua amerikkalaisille asiakkaille nyt 500 dollarin hinnalla.

– Voit käytännössä syödä alastomalta vartalolta. Tilanne viihdyttää eniten bileitä, polttareita ja syntymäpäiväjuhlia, kertoo omistaja Nathan Lieberman Local 10 News -sivustolle.

Asiakkaat voivat tilata ruokailuhetkensä alustaksi mies- ja naismallin. Malleilla on strategisten paikkojensa peittona lehtiä ja heidän nänniensä päällä on wasabi-tahnaa. Liebermanin ei tarvitse hakea mallejaan kaukaa, sillä hänen oman henkilökuntansa jäsenet ovat tarpeeksi vapaamielisiä suostuakseen eläviksi sushitarjottimiksi.

Omistajan mukaan asiakkaan ei tarvitse huolehtia ruoan hygieenisyydestä, sillä mallit puhdistetaan tarkasti ennen ruokailua. Terveysviranomaisillakaan ei ole erikoisen järjestelyn kanssa ongelmaa, kunhan ravintola pitää huolen ruoan puhtaudesta. Tähän mennessä ravintolassa on pidetty kolmet alastomat sushijuhlat.