Hups, olympialaisten teini-ikäinen voimistelukaunotar mokasi – bileviesti väärään paikkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa parhaillaan käynnissä olevat kesäolympialaiset ovat näkyneet myös kaupungin yökerhoissa, joissa monet olympiavoittajatkin ovat juhlineet aamuun saakka. Tästä aiheesta urheilijat eivät kuitenkaan ole kertoneet mielellään julkisuuteen. Nyt eräs nuori kaunotar on kuitenkin mokannut nolosti.

Yhdysvaltojen menestyksekkään voimistelujoukkueen 18-vuotias tähti Aly Raisman nimittäin julkaisi eilen vahingossa Twitter-blogissaan viestin, jossa paljasti suuntaavansa illalla baariin yhdessä Yhdysvaltojen voimistelijamiesten kanssa.

Kuva: Twitter

Pian hän kuitenkin huomasi virheensä, poisti viestin ja julkaisi tilalla täysin päinvastaisen viestin.Kaksi kultamitalia olympialaisissa voittanut Aly Raisman kertoi uudemmassa viestissään suuntaavansa aikaisin nukkumaan.

Vahinko oli kuitenkin jo ehtinyt tapahtua, sillä viesti tulevista bileistä oli ehtinyt levitä nopeasti hänen 375.000 seuraajansa silmiin. Noloksi tilanteen tekee se, että miljoonien tyttöjen esikuva ei saa juoda alkoholia laillisesti Yhdysvalloissa, mutta oli kuitenkin suuntaamassa baariin Britanniassa.