Arnold Schwarzeneggerin äiti ihmetteli: ”Onko poikani muuttumassa homoksi?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen toimintatähti Arnold Schwarzenegger tunnetaan menestyselokuvistaan, joihin lukeutuvat Conan – Barbaari, Terminator – tuhoaja ja Commando. Nyt Kalifornian entisenä kuvernöörinäkin tunnettu muskelimies on paljastanut huolestuttaneensa aikoinaan vanhempansa kehonrakennusharrastuksellaan.

Toimintauros oli nuorempana niin innoissaan bodaajien öljytyistä kehoista, että se sai hänen vanhempansa epäilemään poikansa seksuaalista suuntautumista. ”Iso-Arskan” äiti jopa soitti lääkärille, koska luuli poikansa olevan kiinnostunut miehistä. Äidin sanat ovat vieläkin miehellä tuoreessa muistissa.

– Onko jotain pielessä? Onko poikani muuttumassa homoksi? Kaikilla hänen ystävillään on seinillä tyttöjen kuvia, mutta hänellä on öljyttyjä miehiä alushoususillaan, muisteli Arnold Schwarzenegger Daily Mail -lehdelle.

Nuorukaisen huoneen seinät olivat todella pullollaan lihaksikkaita kehonrakentajia. Todellisuudessa miehen haaveissa olivat jo tuolloin tulevat Mr Universum -kilpailut, jotka nostivat nuorukaisen ihmisten tietoisuuteen ja sysäsivät samalla hänen näyttelijänuransa käyntiin. Tähden isälläkin oli omat huolensa poikansa suhteen. Isä pelkäsi hänen treenaavan liikaa ja halusikin poikansa tekevän elämällään jotain hyödyllisempää.

Schwarzeneggerien perhe sai taannoin lisää synkkiä uutisia avioerouutisen jälkeen, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui vakavaan lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Hänen keuhkonsa tiedettiin menneen kasaan ja useiden luiden murtuneen. Vakavasti loukkaantunut eroavan pariskunnan kuopus joutui sairaalan teho-osastolle lähes viikoksi. Hän kuitenkin toipui tapaturmasta.