Hui, mitä ihmettä Jenniferin kasvoille on tapahtunut? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa The Client List -televisiosarjan tähtenä. Hän esittää televisiosarjassa texasilaista Riley Parks -nimistä naista, joka työskentelee prostituoituna.

Pari kuukautta sitten Jennifer Love Hewitt joutui todistelemaan, että hänen suurehkot rintansa ovat aidot. Sittemmin hän on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hänet on kuvattu hämmentävän näköisenä Santa Monicassa. Aiemminkin meikittömänä kuvattu kaunotar näytti tällä kertaa suorastaan pelottavalta.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi keväällä ihastuneensa Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.