Julia Tukiainen ambulanssilla sairaalaan: ”Hyvästi maailma”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Tukiaisen sisaruspari on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Taannoin he olivat kuitenkin otsikoissa, kun poliisi joutui noutamaan heidät talteen Hämeenlinnassa keikkapaikalla sattuneen välikohtauksen vuoksi.

Johanna Tukiaisen pikkusisko Julia Tukiainen on ollut kuitenkin jonkin verran otsikoissa alkoholiongelmansa merkeissä. Nyt Julia Tukiainen on paljastanut Facebook-profiilissaan joutuneensa äskettäin sairaalaan. Neitokaisen kertoman mukaan hän oli vaipunut diabeteksen takia koomaan ja päätyi lopulta ambulanssilla sairaalaan.

– Kolme päivää diapeettisessa koomassa, olo on kuin hakatulla… Ensin Varkauden päivystyksessä, sieltä ampulanssilla meilahteen… Eli kyllä, nuoruus ajan pahalaatuinen diapeetes, matka jatkuu piikityksellä :( masentaa… Testasin piikkejä tänään, onneksi lääketiede on niin kehittynyt etteivät ne satu. Huh. Nyt peiton alle, hyvästi maailma, Julia Tukiainen kirjoitti.

Tiistai-iltana Johanna Tukiainen vuorostaan pyysi jo kyytiä ravintolaan.

– Kuka haluaisi Varkaudessa tulla hakemaan mut mokiltamme ja viettamaan iltaa johonkin kivaan paikkaan viela tanaan, sellaiseen joka on klo.4.00 asti auki??? Johanna kirjoitti Facebookissa.