Justin Bieber sivalsi kaljuuntuvaa prinssi Williamia: ”Kasvata hiukset takaisin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien tyttöjen ja naisten päiväunien kohde. Poppari saa jatkuvasti muun muuassa kosintapyyntöjä faneiltaan, vaikka hän on seurustellut jo pidemmän aikaa 20-vuotiaan Selena Gomezin kanssa.

Nyt teini-idoli on osoittanut arvostelevia kommentteja erästä Britannian kuninkaallista kohtaan. Bieber nimittäin arvosteli prinssi Williamin hiustyyliä, sillä onhan 30-vuotias mies tunnettu ohenevasta hiuskuontalostaan. Laulaja ei voikaan ymmärtää Williamin huoletonta asennetta omaan kaljuuntumiseensa.

– Nythän on kaikenlaisia tuotteita olemassa, kuten Propecia. En ymmärrä miten hän ei vain hanki niitä tuotteita. Ota vain Propeciaa ja kasvata hiukset takaisin. Eikö niitä tuotteita ole Britanniassa? kommentoi Justin Bieber Rollacoaster-lehdelle.

Kill Bill -elokuvista tuttu Madsen on huolissaan siitä, että Bieberin kaltainen ”rankka kovis” särkee hänen tyttärensä sydämen. Teinitähti ryöstääkin kaunottaren omaan autoonsa, mikä herättää isän vihan. Näyttävässä loppukohtauksessa Madsen antaa Bieberin tuntea nyrkkinsä raivon. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun teinitähti ”hakataan” julkisesti. Taannoin Justin poseerasi nimittäin Complex-lehden kuvissa hakatuksi maskeerattuna.