Teinipoppari osti oman jalkapallojoukkueen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi nopeasti noussut irlantilais-englantilainen One Direction on kohdannut jonkin verran vastoinkäymisiä, kun esimerkiksi samanniminen jenkkiyhtye on haastanut hittiyhtyeen oikeuteen.

Äskettäin bändin sydäntensärkijän Louis Tomlinsonin kerrottiin myyvän Porsche-autoaan Ebay-verkkohuutokaupassa. Nyt nuorukainen on jälleen kohennellut bisneksiään ja tehnytkin mittavan hankinnan. Hän toteutti jokaisen nuoren miehen unelman, ja osti itselleen oman jalkapallojoukkueen.

Tomlinson osti doncasterilaisen Three Horse Shoes -joukkueen, kun se tuskaili tulevan talousongelmien ja tulevan vuoden varusteidensa kanssa. Poppari kaivoi välittömästi kuvettaan ja lunasti koko joukkueen omiin nimiinsä. Hän onkin nyt pitänyt hyvää huolta tiimistään ja ottaa joukkueen omistajan tehtävän tosissaan.

– Hän järjesti joukkueelle Niken varusteita ja teki sponsorisopimuksen Yorkshire Tea -firman kanssa. Heillä tulee olemaan liigan parhaat välineet, eikä joukkueelta puutu kylminä talvikuukausina lämmittävää juotavaa, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, jossa heitä neuvottiin perustamaan bändi. Loppu onkin historiaa, sillä Simon Cowell teki ohjelmassaan syntyneestä poikabändistä valtaisan menestyksen, joka on näkynyt listasijoitusten lisäksi myös keikkapaikoilla ympäri maailmaa. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi. One Directionin esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.