Lucy Hale paljasti: ”Olin päiväkausia syömättä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Lucy Hale tunnetaan parhaiten roolistaan Valehtelevat viettelijät -hittisarjassa, joka pyörii tällä hetkellä Suomenkin televisiossa. Neitokainen on esiintynyt myös elokuvissa A Cinderella Story : Once Upon a Song ja Scream 4.

Nyt julkkiskaunotar on paljastanut kärsineensä syömishäiriöstä ja vihanneensa kehoaan nuorempana. 23-vuotias tähti kertoi Cosmopolitan-lehden haastattelussa, ettei ruoka maistunut hänelle normaalisti. Neito myös kuntoili hurjaan tahtiin tyhjälläkin vatsalla.

– En ole koskaan puhunut tästä aiemmin, mutta olin päiväkausia syömättä. Otin ehkä yhden hedelmän ja menin kolmeksi tunniksi kuntosalille. Tiesin, että minulla oli ongelma, kertoo Lucy Hale haastattelussa.

Sittemmin näyttelijätär on jo tullut sinuiksi kroppansa kanssa ja hänen uransakin on ottanut tulta alleen Valehtelevat viettelijät -televisiosarjan ansiosta. Lucy Hale nousi julkisuuteen voittamalla American Juniors -realitysarjan kilpailun. Tämän jälkeen kaunotar sai televisio- ja elokuvarooleja. Tänä vuonna tähti juonsi Punk’d-sarjan jakson, jossa hän huijasi Ian Hardingia, Vanessa Hudgensia ja Josh Hutchersonia.