Hollywood-tähti halusi lisää lapsia – vaimo taistelee vastaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-näyttelijätär Jennifer Garner on keskittynyt viime vuodet perhe-elämäänsä. Näyttelijämiehensä Ben Affleckin kanssa perheen perustanut Garner synnytti aiemmin tänä vuonna kolmannen lapsensa. Violetin ja Seraphinan pikkuveljen nimeksi annettiin Samuel Garner Affleck.

Nyt isyydestään nauttivan Ben Affleckin kerrotaan haluavan pariskunnalle vielä neljännen lapsen. Asia ei ole kuitenkaan yksinkertainen, sillä hänen 40-vuotias siippansa Jennifer torppasi miehensä idean samantien. Vastikään raskauskilonsa pudottanut neito ei omien sanojensa mukaan ole valmis suurempaan lapsikatraaseen.

– Ben haluaa lisää lapsia, se on totta. Voin kertoa, että taistelen asiaa vastaan. En todellakaan halua enempää lapsia, kertoi Jennifer Garner Extra-sivustolle.

Jennifer Garner on tullut urallaan tunnetuksi monista hittirooleistaan, mutta television puolella hänet tunnetaan parhaiten Alias-sarjan päätähtenä. Vuonna 2001 alkaneesta roolistaan hänet on palkittu esimerkiksi Emmy-patsaalla. Jenniferin elokuvauran kohokohta on suursuosion aikoinaan saanut Pearl Harbor. Vuonna 2010 Garner nähtiin elokuvassa Valentine’s Day.