DJ-legenda Kenny Carpenter keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen legendaarisin disco Studio 54 päätyi taannoin peräti omaksi Hollywood-elokuvakseen, ja aikoinaan samaisen yökerhon henkilökunta ja tiskijukat lukeutuivat alansa huippuihin maailmassa. Pian erästä heistä päästään kuulemaan livenä myös Suomessa.

Jyväskylän Club Escapessa esiintyy nimittäin perjantaina 17. elokuuta maineikas DJ Kenny Carpenter, joka soitti levyjä Studio 54 -ravintolassa sen huippuaikoina. Kenny aloitti uransa valomiehenä 70-luvulla ja päätyi onnekkaan sattuman kautta aikansa halutuimpaan DJ-pestiin.

Sittemmin Kenny Carpenter on kärsinyt vaikeasta huumeriippuvuudesta, josta selvittyään hän teki paluun levysoitinten taakse. Carpenterin lisäksi Jyväskylässä esiintyvät AJ Nuora sekä Tuomo ”Elukka” Korkka.