Ihastuttava video: Koira otti ilon irti vesipuistossa – katso

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kesähelteellä monet lapsiperheet viettävät aikaansa vesipuistoissa, joissa he voivat nauttia vilvoittavista vesileikeistä. Lasten ohella eläimetkin osaavat ottaa ilon irti kastumisesta.

Nyt eräällä verkkovideolla nähdään vesipuistossa leikittelevä corgi, joka hellyttää katsojat innokkailla reaktioillaan. Koira hypähtelee vallattomasti ja yrittää tavoittaa vesilaitteesta pärskähtelevää vettä. Koira kastuukin useaan otteeseen, eikä voi estää suustaan pääseviä onnen haukahduksia.

Kuva: YouTube

Corgin touhut huvittavat paikalla olevia lapsia sekä ääneen nauravaa kuvaajaa. Vilvoittava vesi tekeekin karvaiselle lemmikille hyvää kuumana hellepäivänä. Monien asiantuntijoiden mukaan eläimille tulisi lämpötilan noustessa juottaa varsinkin tarpeeksi nestettä.