Nicole Coco Austin ei ollut mahtua housuihinsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Nyt runsasmuotoisesta takamuksestaan kuuluisa julkkisvaimo nykäisi ylleen piukkaakin piukemmat housut, jotka eivät aivan onnistuneet peittämään hänen parhaimpia avujaan. Coco julkaisikin Twitter-blogissaan otoksen, jossa hänen peppunsa pursuaa kyseisistä pöksyistä ulos. Puolipaljaan takamuksen uumenista pilkistävät myös neitokaisen valkoiset narustringit.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.