Aurafest villitsi turkulaisyleisön – jatkossa kansainvälisiä tähtiä mukaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jo toista kertaa Turussa Aurajoen rannassa järjestetty Aurafest keräsi Barkerin puiston täyteen suomalaista hiphop-musiikkia fanittavaa kansaa. Tapahtuman tuottaja Kalle Keskinen kertoi Staralle tapahtuman olevan kovassa nosteessa.

– Ensimmäinen vuosi on aina synnytysvuosi. Silloin nähdään mennäänkö maaliin. Mutta nyt kun toista vuotta tätä tehdään niin nähdään, että homma toimii. Lippuja on myyty reippaasti enemmän kuin viime vuonna. Lopullista tilannetta en tiedä vielä, mutta yli 8.000 myydyn lipun rajan menee rikki, Kalle Keskinen kertoi.

Promoottori Keskinen kokee, että Suomen hiphop-genre kaipaa Aurafestin kaltaisia tapahtumia.

– Mielessä on ollut myös mahdollisesti tuoda jatkossa kansainvälisiäkin nimiä lavalle. Kaikki kovat räppärithän olen tuonut Suomeen. Lisää rahaahan se vaatii, mutta ei missään nimessä ole pois suljettu idea, Keskinen vihjasi.

Aurafestin lavalla nähtiin muun muassa Cheek, Uniikki, JVG ja Petri Nygård.