Hups, teinipopparin lyhyt mekko paljasti sisältönsä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

X Factor –televisio-ohjelma on tuonut julkisuuteen paljon uusia tähtiä, ja yksi heistä on nykyisin 19-vuotias brittilaulaja Cher Lloyd. Teinityttö oli vuonna 2010 yksi Britannian puhutuimmista julkkiksista.

Cher kuvattiinkin eilen esiintymässä Los Angelesissa, mutta teinitähden lyhyt mekko teki tepposet. Se nimittäin paljasti alla olevat leopardikuvioiset alushousut kesken keikan.

19-vuotias Cher Lloyd teki läpimurtonsa vuonna 2011, kun esikoissingle Swagger Jagger oli hitti erityisesti tähden kotimaassa Britanniassa. Kansainvälistä läpimurtoa ei tullut, vaikka Lloyd kiinnitettiin Simon Cowellin Syco-levymerkille. Parhaillaan Cher Lloyd yrittää tehdä uraa Atlantin toisella puolella Yhdysvalloissa Want U Back -singlensä parissa. Viime vuonna Cher oli kohuotsikoissa ihmissuhteensa merkeissä, kun poikaystävä Karim Roundin kerrottiin pettäneen laulajaa tarjoilijan kanssa.