Yleisömeren kuuma kysymys: Jääkö Madonnan esiintyminen tynkäkeikaksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna esiintyy tänään Helsingissä, mutta kovaa kritiikkiä muissa maissa saanut kiertue ei ole selviytynyt puhtain paperein Suomessakaan. Artisti nousi nimittäin lavalle reilusti yli tunnin ilmoitettua myöhemmin, ja nyt keikan pelätään jäävän varsinaiseksi tynkäesiintymiseksi.

Ennakkotietojen mukaan Madonnan oli määrä nousta Helsingin Olympiastadionin lavalle kello 21.00 ja keikan oli määrä päättyä kello 23.00. Arviolta 43.000 katsojaa joutui kuitenkin odottamaan keikan alkamista kello 22.07 saakka, jolloin keikan alkunauha lähti viimein pitkällisen odotuksen jälkeen käyntiin ja pian sen jälkeen poptähti itsekin suvaitsi ilmestyä lavalle esiintymislavan katosta laskeutuen.

Kuva: Tomi Leppälä

Myöhästymisen syystä ei ole tällä hetkellä tietoa. Parhaillaan Olympiastadionin yleisömeren kuumin kysymys koskee keikan kestoa, sillä esiintyminen uhkaa jäädä alle tunnin pituiseksi, mikäli suunnitellusta päättymisajasta pidetään kiinni.

Todennäköisesti keikan huomattavasta myöhästymisestä ei kuitenkaan tule muodostumaan ongelmaa, sillä viranomaisten myöntämä melulupa lienee voimassa peräti puoleenyöhön saakka. Elokuun alussa Bruce Springsteen esiintyi Helsingin Olympiastadionilla kello 23.57 saakka esiinnyttyään sitä ennen yhteen menoon ennätykselliset 4 tuntia ja 5 minuuttia.

Kuva: Tomi Leppälä