Kalastajan videokamera tallensi delfiiniparven

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi vuodelta pienentyvät ja laadultaan alati paremmat videokamerat ovat saaneet aikaan sen, että nykyisin lähes kuka tahansa voi saada aikaan historiallisen upeita videoita. Nyt tuore esimerkki tällaisesta on päätynyt verkkoon kalastusharrastajan kokeilun tuloksena.

Kuva: Vimeo, Mark Peters

Amerikkalainen kalastaja Mark Peters oli ystäviensä kanssa kalastamassa tonnikalaa Kalifornian rannikolla, kun hän sai ajatuksen laittaa GoPro-kamera putkiloon ja roikkumaan narulla veneen perään. Yllätys olikin melkoinen, kun mies myöhemmin katsoi kokeilun tuloksia.

The Blue from Mark Peters on Vimeo.

Juuri samalla hetkellä veneen perään oli nimittäin ilmestynyt suuri joukko delfiinejä, jotka tallentuivat myös videolle. Delfiinit eivät pelänneet kameraa, vaan näyttivät jopa poseeraavan sille innoissaan. Tulos julkaistiin myöhemmin Vimeo-videopalvelussa.

Kuva: Vimeo, Mark Peters